A
 legtöbb magyarországi vállalkozás már rendelkezik weboldallal, illetve termékeit, szolgáltatásait marketingoldalon is igyekszik megtámogatni, de az eredmények és a profit csak korszerű online stratégia és jelenlét esetén tükrözi a befektetett energiát.

Szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének több vevőt szerezni a weboldalukkal. Nagyon lényeges marketing szempont, hogy egy hatékony weboldallal nagyon széles rétegeket lehet elérni!

Míg a nagyvállalatok körében már “alapértelmezett” az online marketingeszközök használata, addig a hazai kis- és középvállalati szféra jobbára ezen a soron igyekszik leszorítani működési költségeit. Néhány ígéretes próbálkozástól eltekintve Magyarországon még a nagyvállalatok is elfeledkeznek a szöveges tartalomszolgáltatásban rejlő lehetőségekről. Ez a megközelítés károsan hat az üzletmenetre is: hogyan próbálunk meg valamit eladni úgy, hogy senki nem tud róla? Vagy éppen: hogyan maximalizálja profitját egy cég vaktában elköltött reklámbüdzsék mellett? A mi véleményünk az, hogy ennél jóval többet ér az, ha egy cég a “szakértő” szerepében jelenik meg nem csak vevői, de konkurensei előtt is. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze az üzleti blog készítése.

A B4Press Magyarország Kft. szolgáltatásai a vállalati és online marketinget is támogató eszköztárat, valamint kapcsolódó háttérszolgáltatásokat kínálják a cégeknek, egyéni vállalkozóknak a domainregisztrációtól, honlap- és üzleti blogkészítésen és -üzemeltetésen, a médiaelemzésen és grafikai megoldásokon át a sajtókommunikációig.

Mindig valami értékes tartalmat kínálj a honlapodon, a céges blogban! Építsd fel ezáltal a bizalmat termékeid, vagy szolgáltatásaid iránt, hogy az eleinte csak érdeklődők, előbb-utóbb vevőkké váljanak!

Saját újságírót mindenkinek!

Szolgáltatásunk egyik központi eleme a blog üzleti célú hasznosítása, amely további szolgáltatásaink segítségével harmonizálható a már meglévő vállalati marketing- és pr-stratégiával, grafikai arculattal és – nem utolsósorban – a már működő céges honlapokkal. Míg Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban mára magától értetődővé vált, hogy a piaci szereplők egy új termék, szolgáltatás bevezetését, illetve további marketingtámogatását egy külön e célra létrehozott honlappal segítik, addig a tapasztalatok szerint a magyarországi kis- és középvállalkozások az esetek többségében még mindig egyetlen statikus weboldalban és az ingyenes sufni-megoldásokban keresik a piaci siker zálogát.

A mi válaszunk erre: azonnal váltani!

Dobja ki az évek óta hegesztett, összetákolt honlapot, amit a keresőmotorok sem szívesen találnak meg! Felejtse el az Office-csomag alapértelmezett elemeiből verbuvált grafikai “arculatot”! Gondolkodás nélkül törölje a nyelvtanilag helytelen, az értelmetlenségig terhelt körmondatokat!

Ehelyett dinamikus eszközöket kínálunk Önnek és vállalkozásának:

  • a cég szolgáltatásait, termékeit célratörően és rendszerezetten bemutató honlapok elkészítését
  • portálok, vállalati honlapok, blogok folyamatos, képi és szöveges tartalomszolgáltatását
  • szövegírást reklámkiadványokhoz, termékismertetőkhöz, sajtóközleményekhez
  • teljes online és offline grafikai arculat megtervezését, elkészítését
  • az üzleti döntéshozatalt, piaci stratégia-alkotást támogató online média, blog, facebook figyelést
  • a vállalati értékesítést támogató webáruházak megtervezését, üzembe helyezését és karbantartását

További részleteket az egyes szolgáltatásokat bemutató aloldalakon, valamint a fent említett témákhoz kapcsolódó cikkeinkben találhat! Személyre szabott árajánlatot az ügyféligények és -célok előzetes felmérése után készítünk!