Online média figyelés

Az on-line média figyelése során a nap 24 órájában figyeljük az Interneten megjelent híreket. Automatikus on-line keresőrendszerünk a kiválasztott keresőszavak alapján keres az általunk figyelt Internetes hír- és közösségi oldalak megjelenései között. A források listája mindhárom csatorna esetében igény alapján bővíthető. A cikkek tartalmi összefoglaló formájában, a teljes cikkek az eredeti oldalra mutató hivatkozással érhetők el.

Több mint 500 internetes oldalt figyelünk a nap 24 órájában, és ez a szám napról napra növekszik. Automatikus online keresőrendszerünk az általad megadott kulcsszavak alapján kutat az általunk monitorozott internetes oldalakon megjelent cikkek között. Az igényeid szerint kiválasztott hírekből tartalmi összefoglalókat készítünk, és szemlénk eredményét e-mailben eljuttatjuk neked minden reggel, hogy mindig pontos és naprakész információkkal rendelkezz.

Blog figyelés

Szolgáltatásunk a legnagyobb blogoldalakon írt bejegyzések figyelésére alkalmas. Követhetők vele a közösségi média legszabadabb felületén megjelenő közvetlen fogyasztói, felhasználói személyes vélemények. A magyar nyelvű blogok figyelésén kívül kiegészítésül a Twitter megjelenéseit is szemlézzük. A találatokat akár a reggeli szemlében napi egyszer, de akár Breaking News szolgáltatásunk keretében 8 és 18 óra között óránként is el tudjuk küldeni.

Reggeli összefoglaló

Napi küldésű hírlevél készítése, amely az aznap megjelent híreket az on-line felület szempontjai alapján kategóriánként és forrásonként szétválogatva, egy rövid tartalmi összefoglalóval megadott formátumban küldjük ki email-en keresztül. A hírlevél segítségével lehetősége nyílik ügyfelünknek egy reggeli gyors hírszemlére, amelyben igény esetén az azonos témakörben megjelent híreket csoportosítja, így egy kivonat alá helyez több cikket is, ezzel is segítve az ügyfél munkáját.

Előnyök

    • Pontos és átfogó piaci összkép, amely segíti a stratégiai döntések meghozatalában,
    • Naprakész, kategorizált információk minden nap a választott médiumból,
    • Visszajelzés cége média-megítéléséről,
    • Felhasználóbarát megoldásainkkal időt és energiát spórol saját és munkatársai részére,
    • A figyelt sajtóorgánumot Ön választja ki