23 november 2010
Kategória
blog
wordpress
Hozzászólások: 0

Miért a WordPress?

Csapatunk kiemelten ügyel arra, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú szoftvereket biztosítsa ügyfelei számára. Így esett a választás a 2009 és 2010 év nyílt forráskódú tartalomkezelőjére, a WordPress-re.

WordPress egy modern publikációs platform, ami az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele.

Ezzel a két mondattal szinte le is írtam mit is jelent egy WordPress-en dolgozni.

A WordPress legfontosabb erényei:

  1. Olcsóbban és gyorsabban tudunk kézzelfogható eredményeket elérni a honlapunkkal. A WordPress -el elkészült blogok, honlapok és webáruházak nagyon gyorsan előkelő helyen szerepelhetnek a Google keresőben. Ezzel az előnnyel rengeteg új érdeklődőt és lehetséges vásárlót tudunk az oldalainkra irányítani.
  2. A tartalomkezelő felület használatának megtanulása gyerekjáték. Könnyedén frissítheted a honlapon levő híreket, bejegyzéseket, menüpontokat, képeket, tartalmakat, perceken belül a programozó jelenléte, segítsége nélkül.
  3. Csak egy internet kapcsolat szükséges és bárhonnan, bármelyik számítógépről frissítheted a honlapodat, blogodat, webáruházadat.
  4. A WordPress felhasználói szinteket használ a különféle opciók elérési szinteken alapuló vezérléséhez, így megvonhatod bizonyos felhasználóktól az új tartalom létrehozásának, vagy már létező módosításának jogát a felhasználói szintjüket módosítva.
  5. Könnyen továbbfejleszthető, építhető a weboldalad. Egy komoly portált is fel lehet építeni ha szükséges és mindez akár napokon belül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.