A honlapkészítés mellett online kommunikációs technikákat, eszközöket és lehetőségeket értékesítünk.

Gondolj bele, hogy mit jelentene Neked az, ha a honlapod látogatottsága, hatékonysága hirtelen megugrana? Ha egyszer csak 20 százalékkal többen jönnének be a boltodba, irodádba és 50 százalékkal több döntéshozó szeretne találkozni veled? Ha sokkal többet adnál el mint a korábbi honlapod segítségével, vagy gyakrabban érdeklődnének telefonon a termékeid, szolgáltatásaid iránt?

A
mennyiben vállalkozásod még nem rendelkezik a rendszeres publikálást, folyamatos online kommunikációt támogató honlappal, az előzetes igényfelmérés és egyeztetések alapján a B4Press Magyarország megtervezi, elkészíti, üzembe helyezi, működteti és karbantartja a megfelelő online felületet, illetve – az általunk készített honlapok esetében – a teljes weboldalt.

A szolgáltatás díja számos változó függvénye, ezért valamennyi érdeklődő vállalkozás/vállalkozó számára egyedi, személyre szabott árajánlatot készítünk. Az árazás alapját a megrendelővel történő előzetes egyeztetések, valamint kölcsönösen elfogadott és szerződésben rögzített feltételek határozzák meg.

Mit tartalmaz a kínálatunk?

  • a honlapkészítéshez és -üzemeltetéshez szükséges adminisztrációs feladatok (domain regisztráció, tárhelyszolgáltatás, email-címek menedzselése stb…)
  • a vállalati publikációs rendszer, üzleti blog tervezése, elkészítése, karbantartása
  • új, dinamikus vállalati és üzleti célú honlap elkészítése
  • teljes körű seo-stratégia és -támogatás (keresőoptimalizálás), a “kereső-idegen” elemek kiszűrése, javaslatok az oldal elemeinek optimális működtetésére
  • a honlap kezelőfelületén megjelenő látogatottságmérés, értékelő indexek elhelyezése
  • grafikai elemek, webdizájn elkészítése, arculattervezés és -készítés, képi hirdetések és bannerek elkészítése

A honlapok tervezésekor és elkészítésekor a B4Press Magyarország munkatársai elsődlegesen arra fókuszálnak, hogy a site erősítse a cég szakmai kompetenciáját és széles körben megismertesse azt a vállalkozás vevőivel, meglévő és potenciális partnereivel. A mennyiségi mutatók helyett a minőségi látogatottság javítása a cél!

Személyre szabott árajánlatunkat az AJÁNLATKÉRÉS menüpontban kérheted, küldheted el részünkre.