Honlapkészítés Start

Új vállalkozást indítottál, de még nincs honlapod? Szívesen segítünk Neked!

A Start-csomagban foglalt szolgáltatások segítségével induló, online megjelenéssel (honlappal, domainnel, tárhellyel, email-címekkel) még nem rendelkező vállalkozások olcsó, gyors, rugalmasan bővíthető eszközökhöz juthatnak, amelyek maximálisan támogatják a céged jövőbeni webes aktivitását!

A csomag elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozásoknak hasznos eszköz, amelyek szeretnék lefektetni webes jelenlétük alapjait és csak most ismerkednek a cégszerű online „viselkedéssel”, üzletszervezéssel.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • Domain-regisztráció (1db): pl. http://valami.hu http://valami.eu http://valami.com,
  • A regisztrált domain névválasztásában kulcsszó-vadászatra és elemzésre alapozott tanácsadás,
  • Tárhely biztosítása,
  • 5 db e-mail cím beállítása,
  • A publikációs rendszer telepítése, üzembe állítása + admin felület használatának betanítása,
  • Keresőoptimalizálási szabályoknak alapból megfelelő szerkezet biztosítása (alap SEO).
A szolgáltatáscsomag egyszeri díja: 135 000 Ft. + 27% áfa 

Haladó honlapkészítés szolgáltatás

Ha a cégednek van már honlapja, de úgy érzed, hogy elavult, nem váltja be a hozzá fűzött üzleti reményeket, a B4Press Haladó csomagja ideális megoldás a vállalkozásod online megjelenésének felturbózására. A csomagban foglalt szolgáltatások igazi vérfrissítést jelenthetnek a vállalkozásod webes tevékenységének, vagy a kezdeti lépéseket jelenthetik egy új online marketing-stratégia elindítására.

Ha már hallottál olyan online megoldásokról, technikákról, mint a keresőoptimalizálás, a közösségi média integrálása a cégszerű online tevékenységekbe, ha úgy gondolod, hogy ideje elkezdeni a személyes hangvételű, közvetlen kommunikációt az ügyfelekkel, vevőkkel, partnerekkel, akkor egy üzleti blogra van szükséged! A vállalkozásod blogját nem csupán megtervezzük és üzembe állítjuk, hanem gazdasági újságírókból álló csapatunk folyamatosan cikkeket, híreket publikál a honlapon.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • A vállalkozás üzleti profiljának megfelelő honlap-struktúra megtervezése, kialakítása, programozása,
  • A publikációs rendszer telepítése, üzembe állítása + admin felület használatának betanítása,
  • Keresőoptimalizálási szabályoknak alapból megfelelő szerkezet biztosítása (alap SEO),
  • Keresőoptimalizálás (SEO),
  • 10 ezer karakter szabadon választott induló szöveges tartalom megírása, illusztráció biztosítása (pl. cégbemutató, termékleírás, szolgáltatás leírás, indító blogbejegyzések)
  • A blog üzemeltetése, menedzselése, heti 2 cikk megírása előzetesen egyeztetett témavázlat alapján,
  • A honlap és a blog optimalizálása az online közösségi médiaeszközök használatára, a közösségi médiafelületek harmonizálása a hatékonyság- és az elérés-növelés érdekében,
  • Közösségi médiahasználat megtervezése, a közösségi online médiaeszközök használatának támogatása, tanácsadás,
  • A cég közösségi médiaprofiljának kialakítása, testreszabása, az online marketingeszközök és felületek harmonizálása.
A szolgáltatáscsomag egyszeri díja: 220 000 Ft. + 27% áfa.

Opcionális ajánlat:

A blog üzemeltetése, menedzselése, heti 2 cikk megírása előzetesen egyeztetett témavázlat alapján – >A szolgáltatáscsomag havi díja: 40 000 Ft. + 27% áfa.

 

B4Face (közösségi média csomag)

A B4Press Magyarország Kft. egyre gyakrabban találkozik azzal az igénnyel, hogy a vállalkozások szeretnének megjelenni a közösségi médiában, ám a regisztrációt követően megakadnak, mert nem rendelkeznek határozott, letisztult stratégiával a közösségi aktivitás menedzselésére. A B4Face szolgáltatáscsomag nem csupán azon vállalkozások számára lehet hasznos, amelyek csak most határozták el, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat a közösségi oldalakon is népszerűsíteni kívánják. Számos ötlettel, praktikus tanáccsal segítünk azoknak a cégeknek is, amelyek eddig tapasztalatlan, szervezetlenül nyúltak a közösségi médiához mint marketingeszközhöz!

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 1. Közösségi médiahasználat megtervezése, a közösségi online médiaeszközök használatának támogatása, tanácsadás  (egyszeri díjban foglalt szolgáltatás)
 2. A cég közösségi médiaprofiljának kialakítása, testreszabása, az online marketingeszközök és felületek harmonizálása (egyszeri díjban foglalt szolgáltatás)
 3. A honlap és/vagy blog optimalizálása az online közösségi médiaeszközök használatára, a közösségi médiafelületek harmonizálása a hatékonyság- és az elérés-növelés érdekében (egyszeri díjban foglalt szolgáltatás)
 4. A cég közösségi aktivitásának menedzselése, FB- és mikroblog bejegyzések közzététele (min 1 bejegyzés/2 nap) (havidíjas szolgáltatás)
 • A szolgáltatáscsomag egyszeri díja: 45 000 Ft. + 27% áfa
 • A szolgáltatáscsomag havi díja: 25 000 Ft. + 27% áfa