22 március 2011
Hozzászólások: 0

A Facebook helyére költözik a Twitter

A közösségi média (offline) világának érdekes és ironikus híre: a Facebook korábbi főhadiszállására költözik be a Twitter. A cégek vezetői ezentúl pedig két szomszédos toronyból figyelhetik egymás lépéseit.

A Facebook Inc. (FB) számára szűkössé vált a New York-i Madison Avenue 340 alatt található irodaház, ezért a világ vezető közösségi oldalát üzemeltető cég vezérkara és központi stábja néhány épülettel odébb, a Madison Avenue 350-be tette át székhelyét. Az FB megüresedett irodáit pedig nem más, mint az egyik rivális, az egykor hírszolgálatként indult mikroblog-üzemeltető Twitter Inc. veszi birtokba a következő hetekben.

 

A Madison Avenue 340-ben a Facebook több mint ezer négyméteres irodaterületet bérelt a hatodik emeleten, amely azonban a folyamatos növekedés miatt mára szűkössé vált. A Twitter – már csak a pénzügyi okok miatt is – régóta keresi végleges helyét New Yorkban, a társaság eddig a Sohóban bérelt egy épületet.

A helyzet pikantériája, hogy a Madison Avenue 340, illetve 350 alatti épületek egymásra néző, “szomszédos” irodaépületek.

A képen a Facebook régi, és a Twitter új otthona látható.

Forrás: Betabeat.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.