27 december 2010
Kategória
b4press
blog
Hozzászólások: 0

1% online pályázat nonprofit szervezeteknek

A B4Press Magyarország Kft. “1% ONLINE” címmel pályázatot hirdet nonprofit szervezetek adománygyűjtő kampányainak online támogatására. A pályázat keretében a személyi jövedelemadó 1%-ának fogadására, felhasználására jogosult szervezetek számára a B4Press Magyarország Kft. olyan honlapot, valamint blogfelületet épít, amely segítségével a szervezetek online közösséggé formálhatják meglévő és leendő támogatóik táborát.
A B4Press Magyarország Kft. olyan, Magyarországon bejegyzett, illetve magyarországi tevékenységet folytató nonprofit szervezetek pályázatát fogadja be, amelyek jogosultak a jövedelemadó egy százalékának fogadására, valamint felhasználására. A pályázatra minden 1%-jogosult szervezet jelentkezhet, a regisztrációnak nem előfeltétele, hogy a szervezet rendelkezik-e már honlappal.

A pályázaton nyertes szervezetek számára a B4Press Magyarország Kft. a folyamatos és azonnali online kommunikációra alkalmas, a modern webszabványoknak minden tekintetben megfelelő honlapot és blogot épít, valamint biztosítja a honlap használatához, üzemeltetéséhez elengedhetetlenül szükséges tanácsadást, oktatást. Mindezen felül a B4Press Magyarország Kft. biztosítja a szervezetek számára, hogy az elkészült honlapokat, blogokat harmonizálja a közösségi és mikroblog-oldalak használatával, valamint előkészíti a pályázaton nyertes szervezet közösségi médiakampányát.

Az “1% Online” pályázat hátteréről

Bár a jövedelemadó egy százalékának felajánlására már évek óta lehetőségük van a cégeknek és az önadózóknak is, az adófizetők mégis gyakran a bevallás előtti utolsó pillanatban döntenek arról, hogy mely szervezetnek ajánlják fel adójuk egy százalékát. Ráadásul a kedvezményezett szervezetet gyakran találomra választják ki.
Az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy az adófelajánlások begyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek nagy része nem fordít kellő figyelmet támogatóik közösségbe szervezésére.
A B4Press Magyarország Kft. kiemelten fontosnak tartja a magyarországi nonprofit szféra tevékenységét, Cégünk szolgáltatásai – a közösségi szemléletű online kommunikációs és marketing eszközök használata – pedig ideális megoldást jelentenek a szervezetek számára, hogy támogatóikat akár napi rendszerességgel tájékoztassák tevékenységükről, valamint a legfrissebb hírekről.

A közösségi média használata nem csupán adekvát, de kimondottan hatékony lépés egy szervezet számára, hogy növelje ismertségét széles körben népszerűsítse tevékenységét felhívja a figyelmet egy-egy fontos társadalmi kérdésre, problémára folyamatosan tájékoztassa támogatóit, szimpatizánsait a legfrissebb hírekről, kezdeményezésekről aktivizálja támogatóit párbeszédet folytasson a támogatókkal, szimpatizánsokkal, kikérje véleményüket egy-egy fontos szociális kérdésben átláthatóvá és “kézzelfoghatóvá” tegye a szervezet tevékenységét folyamatosan hírt adjon munkájának eredményeiről, jövőbeni terveiről résztvevőket toborozzon akciókhoz, rendezvényekhez.

A nonprofit szféra iránt elkötelezett B4Press Magyarország Kft. “1% Online” kezdeményezése keretében 50 százalékos támogatást minden pályázó szervezet számára, amelyek tevékenységüket és kommunikációjukat új, korszerű online környezetbe kívánják helyezni. A pályázaton elnyerhető szolgáltatáscsomag piaci értéke nettó 242.500 forint, amelyet a pályázatra jelentkező, a feltételrendszernek megfelelő szervezetek most nettó 97.000 ezer forintért vehetnek igénybe.

A pályázatok végső benyújtási határideje: 2011. április 31.

A benyújtott pályázatokat folyamatosan értékeljük.

A támogatásra kerülő pályázatok száma: 60 db.

A pályázaton elnyerhető szolgáltatáscsomag:

  • Domain regisztráció: pl. http://szervezetneve.hu http://szervezetneve.eu http://szervezetneve.com
  • A regisztrált domain névválasztásában kulcsszó-vadászatra és elemzésre alapozott tanácsadás.
  • Tárhely biztosítása 1 évre, max. 5 db e-mail cím beállítása
  • 10 ezer karakter szabadon választott induló szöveges tartalom megírása, illusztráció biztosítása (pl. szervezet bemutatása, tevékenység bemutatása, indító blogbejegyzések stb…)
  • A nyertes szervezet tevékenységének, profiljának megfelelő honlap-struktúra megtervezése, kialakítása, programozása
  • A publikációs rendszer telepítése, üzembe állítása + admin felület használatának betanítása
  • Keresőoptimalizálási szabályoknak alapból megfelelő szerkezet biztosítása (alap SEO)
  • A honlap és a blog optimalizálása az online közösségi médiaeszközök használatára, a közösségi médiafelületek harmonizálása a hatékonyság- és az elérés-növelés érdekében
  • Közösségi médiakampány megtervezése, a közösségi online médiaeszközök használatának támogatása, tanácsadás.
  • A nyertes pályázó közösségi médiaprofiljának kialakítása, testreszabása, az online marketingeszközök és felületek harmonizálása.

*A B4Press Magyarország Kft. a honlapokat a WordPress publikációs platform alapjain építi fel, amely az egyedi igényeknek megfelelő testreszabhatóság mellett a jövőbeni fejlesztéseket, bővítéseket is maximálisan támogatja. A WordPress platform lehetővé teszi, hogy a vállalkozások folyamatos online kommunikációval segítsék termékeik, szolgáltatásaik értékesítését, valamint növeljék a cég ügyfélkörét és ismertségét.

A pályázati részvétel teljes költségigénye: 97 ezer forint + áfa!

A szolgáltatáscsomag értéke bruttó 242.500 Ft !

További részletek: palyazat.b4press.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.